Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушаючим образом.

Зараз зірка, якій тільки ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно Тіна виклала на своїй сторінці в Instagram досить відверту серію знімків, яка схвилювала підписників. Співачка позує у вечірній сукні з глибокими вирізами, що відкривають її пишне декольте, плоский живіт і стрункі ноги. До речі, наряд створений французьким брендом Mônot і коштує він більше 1000 євро.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Гарячееее🔥🥵", "Левиця 🦁", "Воу 🔥 Занадто sexy🥵😍", "Чудова ❤ космос", "Ваау🔥🔥", "Воу воу воу жінка 🔥🔥🔥🔥🔥", - зазначили в коментарях під постом Кароль користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 35-річна Тіна Кароль з'явилася на людях без краплі макіяжу, не збентежили навіть літаючі котики.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вперше показала тата, українці не вірять очам: "Дан Балан?"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль ужалася до непристойності і засвітила пружні персики: "Кішка".