Відома російська артистка Алла Пугачова, яка вже 19 років живе в шлюбі з російським гумористом Максимом Галкіним, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу примадонна показала в мікроблозі миле чорно-біле фото з чоловіком, а в підписі до нього залишила короткий милий віршик. При цьому фанати помітили дещо дивне на цьому знімку.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке зробив Максим, вони з Аллою Борисівною позують в їхньому особняку. Тут примадонна виглядає дуже молодо і свіжо, а ось гуморист помітно постарів, як, відзначили шанувальники пари. У Галкіна помітні мішки під очима, зморшки і щетина, а ось Пугачова напрочуд покращала – у неї рівний тон обличчя, легкий макіяж і випрямлене волосся. У підписі до фото Алла Борисівна написала: "Скоро нам в окне покажут черно-белое кино. Белый снег на землю ляжет, белой землю стать обяжет. Нам кайфово все равно". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, їх з чоловіком завалюють компліментами в коментарях до фото.

Коментарі під постом Пугачової
Коментарі під постом Пугачової

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркоров, Буйнов і Пугачова зовсім забули про хворого Моїсеєва, ось вона – дружба.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін показав "молоду матусю" Пугачову в день народження близнюків – ридала від ніжності.