Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе нещодавно дав відверте інтерв'ю Жанні Нємцовій, доньці вбитого політика Бориса Нємцова.

Читайте Знай в Google News!

Актор пригадав, як радів розпаду СРСР і заявив, що свою кар'єру зробив сам і казати спасибі за це нікому не має наміру.

Актор вважає, що рано чи пізно СРСР повинен був розпастися. Ніхто не міг сказати, коли це трапиться, але передчували велику подію всі без винятку. Кікабідзе зустрів розпад СРСР у колі друзів. Вони багато розмовляли, пили і сміялися, їм здавалося, що час для них зупинився.

Артист зазначив, що "таку величезну махину як СРСР рознесли"в пух і прах". Кікабідзе додав, що зараз для Росії настав важкий час.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Але Росія знову до цього йде, по-моєму”, – повідомив він.

Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе

Артист зазначив, що вони базікали про багато речей, про які ніколи б не заговорили, якби не події минулих днів.

Вахтанг сердиться на Росію, він при кожній можливості намагається образити керівництво країни. У 2008 році він сильно критикував дії російської влади, коли почався російсько-грузинський конфлікт. Потім почалися події в Україні. Артист казав, що поїхав би в Україну, якби був трохи молодший. Нагадаємо, що актор не відвідував Росію з 2008 року. Він поставив ультиматум, при дозволі якого він вступить на землю російську.

"Я говорив в одному інтерв'ю, що готовий приїхати в Росію, якщо ці "баскетболісти" — Путін і Медведєв — підуть з політики. Я дуже люблю цю країну. Там вміють слухати пісні, дивитися кіно", — дав пояснення артист.

Також Кікабідзе запевнив, що його постійно запрошують до Росії на гастролі та концерти, але він відмовляється, тому що вважає неприйнятним виступати в країні, яка є агресором.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пампушка з групи Kazka Зарицька вперше засвітилася з чоловіком і нарвалася на критику.

Як повідомляв портал "Знай.uа", знесилена Пугачова змушує Галкіна возити її в інвалідному візку.

Також "Знай.uа" писав, що легендарний Кікабідзе жорстко висловився про Росію та став на бік України – "Кремль - наш ворог".