Популярний російський актор Павло Прилучний, який нещодавно зі скандалом розлучився з дружиною Агатою Муценіеце, опублікував знімок зі зйомок нового сезону серіалу "В клетке". До слова, акторові приписують роман із зіркою "Татусевих доньок" Дашою Мельниковою.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Паша зробив селфі з 24-річною акторкою Зепюр Брутян і жартома назвав себе "гопником". Про це стало відомо завдяки новій публікації Прилучного в мережі Instagram.

Публікація Павла Прилучного, скріншот: Instagram
Публікація Павла Прилучного, скріншот: Instagram

"#вклетке2 #гопникикрасотка #эслышь #сюдаиди #красавицаичудовище", - актор не підписав фото, але залишив багатозначні теги.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що в російському місті Калінінград, незважаючи на пандемію, вже проходять зйомки серіалу "В клетке - 2", головні ролі в якому виконають Павло Прилучний, Володимир Єпіфанцев і Катерина Малікова. Виходить, що в цьому місті і було зроблено селфі.

Публікація актора буквально за кілька хвилин зібрала тисячі лайків і безліч коментарів. Ось що пишуть шанувальники: "Дівчина чудо, кучеряшка"; "Це Зепюр? Дуже гарна"; "Коли вийде 2 частина? Чекаю не дочекаюся"; "Красуня і красень"; " Ура! Тільки ніякий не гопник, і не чудовисько! А гарновисько!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, розведений Прилучний загуляв з другою "Татусевою донькою": "Чарівна ніч з Дашею".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Мажора" Прилучний за спиною дружини каламутить вже з двома акторками - "Татусева донька" посунулася.

Знай.uа писав, новий залицяльник зірки "Татусевих доньок" отримав по повній за колишню: "Застрелитися".