Нещодавно на телеекранах пройшла прем'єра нового випуску "Вечірнього Кварталу". Популярні гумористи жартували і розмірковували на різні теми. Не секрет, що пандемія торкнулася і концертного залу Палац "Україна", де глядачі сиділи в масках.

Читайте Знай в Google News!

Розбавили вечір сатири простим легким номером про похмілля, головними героями якого стали Юрій Ткач і Євген Кошовий — зал сміявся до сліз. Про це стало відомо завдяки новій публікації Студії "Квартал 95" в мережі Instagram.

"Зять і тесть дивляться новини зі своєю участю після серйозної п'янки...", - написали в анонсі гумористи.

У номері можна побачити цікаву історію про те, чим несподівано може обернутися похмілля. Виявляється, можна і просто в новини потрапити, та так, що ранок вже не буде добрим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що на сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Instagram опублікували кумедне фото, на якому можна побачити акторів-коміків Юрія Ткача і Міко Фаталова. Судячи з усього, хлопців сфоткали в гримерці або в офісі компанії. Причому сфотографовані актори ніби дуже несподівано, в момент, коли Юра тримає в руках кросівок, а Міко його ніжно обіймає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, як виглядали популярні ведучі Мазур, Падалко і Мосейчук до роботи на 1+1: ви не повірите своїм очам.

Як повідомляв Знай.uа, зірки "Квартал 95" помстилися Кличку за Верещук: "Потрібно забетонувати Дніпро".

Знай.uа писав, Могилевська здивувала українців несподіваним перевтіленням: "Нелегка праця".