Модель плюз сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Цього разу модель поділилася нарізками з недавнього інтерв'ю для каналу "1+1", яке вона дала під час прем'єри проекту "Фантастичні українці" в кінотеатрі.

"Проект "Фантастичні Українці" які зняли 4 фільми про українську музику, кіно, літературу і мистецтво, щоб довести в маси, що у нас талановиті люди і нація взагалі. Наші творці отримують призи на світових кінофестивалях, виграють музичні конкурси, а картини і книги успішно продаються за кордоном. На всіх телеканалах України!"- написала Міла.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українка з 13-м розміром запропонувала на вибір потужні перси або гігантські булочки: "Фігура топ".

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову: "З кожним".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.