Влад Яма підкорює спекотну пустелю та влаштовує фотосесії на хитких пісках.

Читайте Знай в Google News!

Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, втікши якомога далі від холодної київської осені.

Влад Яма крім прогулянок по самому місту, відвідав ще й спекотну пустелю Сейх-аль-Салам. Сипучі піски танцюрист використовує як локацію для екзотичних кадрів, як не забуває викладати в мережу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цього разу Влад Яма розмістив фото, на якому стоїть посеред пустелі, широко розкинувши руки. Танцюрист стоїть на гарячому піску босоніж, на ньому широкі джинси та безрукавка, одягнута на голе тіло. Влад розщепив всі ґудзики, оголивши торс.

На блакитному небі - ні хмаринки, під ногами - жовтий пісок. Пейзаж - як український прапор, що відразу зауважили шанувальники.

"Володар пісків", - підписав кадр Влад Яма.

Шанувальники відреагували на фото дотепними коментарями.

″Пустельний пасодобль″;
"Найкрасивіший кактус серед піщаних дюн";
"
Прикольне фото. Таке поєднання блакитного і жовтого";
"
Дуже патріотично на жовто-блакитних
)";
"Аладін. Українська версія", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма влаштував красуні-дружині романтичний сюрприз серед пустелі

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма побалував себе улюбленим екстримом Вілла Сміта

Також Знай.ua писав, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.