Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу еротичні пляжні фото, на яких з'явилася в сексапільному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує в цікавій локації - вона присіла на шезлонг біля дворового басейну. Перед камерою зірка з'явилася в ледь помітному червоному бікіні, яке впивається в її соковите тіло, вона чіпає себе за пружні принади. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Дженнер написала: "Моя колекція Грінча запускається завтра". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію моделі, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.