Зірка всесвітньо популярної кіносаги "Гаррі Поттер" 30-річна Емма Уотсон, яка зіграла роль Герміони Грейнджер, має серйозні стосунки із коханим.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: іноземне видання Daily Mail.

Емма Вотсон, Vogue
Емма Вотсон, Vogue

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ще восени папараці застукали 30-річну актрису Емму Уотсон на романтичній прогулянці з незнайомцем. Через півроку стало відомо, що обранцем Емми виявився Каліфорнійський 30-річний бізнесмен Лео Робінтон.

Емма Вотсон, Manchester Evening News
Емма Вотсон, Manchester Evening News

Вперше папараці сфотографували закоханих в жовтні минулого року в Лондоні, коли Уотсон і Робінтон влаштували побачення в кафе. Фотограф відобразив їх на порозі закладу, але тоді преса ще не знала ім'я таємничого незнайомця.

Емма Уотсон, фото Іnstagram
Емма Уотсон, фото Іnstagram

Емма і Лео щосили намагалися зберегти своє кохання в таємниці. Після зустрічі з папараці в жовтні Лео видалив свої акаунти з усіх соціальних мереж, намагаючись захистити свій роман. Але колеги впізнали в його супутниці відому актрису і були вражені.

В минулому він працював в компанії, що займається виробництвом конопель, але в 2019 році пішов звідти. У Лео є брат-близнюк Арчер, старший брат Чарлі, і дві сестри — Лілі і Дейзі. Прес-секретар Емми Уотсон відмовилася коментувати стосунки актриси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дорофєєва влаштувала спекотну вечірку з нагоди запуску сольного проєкту: ″Шалено щаслива″.

Також Знай.ua писав, що Герміона і Малфой з "Гаррі Поттера" заінтригували фанатів новим романом, це просто магія: фото.

Ще портал Знай.ua повідомляв, що колишня Бреда Пітта зняла штани і показала довгі чорні волоски.