Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі веселі фото, на яких її можна побачити в цікавому образі кокетливої товстушки. Схоже, телезірка вирішила посміятися над собою і поекспериментувати в фоторедакторах.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Леся зображена, сидячи за столом в офісі. Перед камерою вона з'явилася в закритому темному светрі, поверх якого одягла чорну сукню. Її волосся зібране у високий пишний хвіст, а ось обличчя сильно змінилося – видно легкий макіяж, рожеві щоки і друге підборіддя. У підписі до фотографій Нікітюк написала: "Бодіпозитив! Обожнюю. Навіть якщо моє тіло колись зміниться, любити себе, я не перестану. А ви Мене будете любити такий?". Численні фанати зірки не залишили без уваги таку публікацію, користувачі почали вправлятися в дотепності, жартуючи і засинаючи Лесю компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.