Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", а нещодавно розлучилася з чоловіком і батьком своїх дітей Едгаром Камінським, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу співачка виклала в мережу кумедне чорно-біле відео, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава відображена в цікавій локації - вона неспішно крокує по набережній. Перед камерою зірка з'явилася в сексапільному вбранні - на ній короткий топік, під яким немає білизни, поверх якого вона накинула картатий піджак. При цьому можна помітити, що у зірки затверділи соски і пробиваються крізь одяг. У ролику можна почути фрагмент пісні "Океану Ельзи" "Холодно", що додає йому гумору. У підписі до публікації Камінська написала: "Як зігріваєтеся холодними вечорами?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артистки, засинаючи її компліментами і відповідями.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.