Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Олександром Комковим після декількох місяців шлюбу і розкішного весілля, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка показала фанатам миле фото, на якому позує в жалобному образі, а в підписі до нього розповіла про повернення до батьків. Схоже, розлучення було важким, і дівчина болісно переживає розставання з колишнім.

Читайте Знай в Google News!

"Як я скучила за рідним містом. Після хвороби, перше, що захотілося приїхати до Чернівців і побачити рідних. Сказати їм як сильно я їх люблю... і обійняти кожного. Хочеться зараз більше часу проводити з сім'єю, все інше: робота, захоплення, хобі полетіли на другий план, багато переосмислюєш. Говоріть частіше близьким, як ви їх любите, це дуже важливо!",- написала Гросу в підписі до фотографії. Шанувальники зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.