Модель Альона Омович показала нове фото в соцмережі.

Популярна Київська модель Альона Омович, яка прославилася на всю країну своїми формами і зібрала мільйонну аудиторію в Instagram, часто радує публіку яскравими і відвертими фотосесіями. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підкоригувала своє обличчя, чим тепер хвалиться в соцмережі. А цього разу красуня засмутила фанатів новиною про те, що потрапила в лікарню, причому у свій день народження.

Читайте Знай в Google News!

Альона опублікувала селфі, яке зробила на лікарняному ліжку, перед камерою вона з'явилася, лежачи під крапельницею. На ній бежевий топ на тонких бретельках, під яким немає білизни, її волосся недбало укладені, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до публікації Омович розповіла, що потрапила до лікарні у свій день народження. "Sweet 26. Коли збиралася відзначати ДР біля океану, а замість цього прилетіла на госпіталізацію. З 26-річчям мене. У такі моменти розумієш, що готовий віддати будь-які гроші, аби бути здоровим по клацанню пальця. Шкода, що так не буває ... 2020, закінчуйся вже ну!",- написала модель. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, дівчину вітають з днем Народження і бажають якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.