Мама для кожного в житті важлива людина і зірки не виняток. П'ять російських знаменитостей, які мають чудових матусь. Вони їхні друзі, помічниці і захисниці.

Читайте Знай в Google News!

Анастасія Заворотнюк та її мама Валентина

Кілька років тому Анастасія Заворотнюк розповідала, як відчувала невимовний страх, спостерігаючи за репетиціями та виставами, в яких так часто вмирала її мама. Мама Насті - народна артистка Валентина Заворотнюк грала в театрі драматичних героїнь, а донька буже переживала всі емоції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Настя і сама стала артисткою, а мама покинула роботу і допомагає з онуками. А тепер, коли зірка занедужала, сидить із маленькою донькою Анастасії Мією.

Зірки з мамами, фото Вікіпедія
Зірки з мамами, фото Вікіпедія

Ксенія Алфьорова та її мама Ірина

Мама актриси Ксенії Алфьорової відома особистість. Народна артистка Ірина Алфьоров для своєї Ксюші - головний орієнтир і друг. Ірина Алфьорова крім Ксенії виховала трьох прийомних дітей-сина померлої сестри і сина з дочкою чоловіка Сергія Мартинова.

Зірки з мамами, фото Вікіпедія
Зірки з мамами, фото Вікіпедія

Ксенія Алфьорова не приховує почуттів і часто зізнається, що вдячна Богу, що дозволив вибрати саме таку маму!

Ольга Бузова та її мама Ірина

Оля Бузова в дитинстві була дуже розумною - в чотири роки вже читала, тож мама віддала її в школу з п'яти років, майбутня зірка вчилася на 4 і 5.

На шоу "Дом-2" Ольга потрапили у 18 років. Мама пишається Ольгою, бо вона донька зразкова і турботлива. І мешкає мама у купленій донькою квартирі у Санкт-Петербузі.

Зірки з мамами, фото Вікіпедія
Зірки з мамами, фото Вікіпедія

Юлія Меньшова та її мама Віра Алентова

Юлія Меньшова і народна артистка Віра Алентова – кращі подруги. Мама і дочка постійно на зв'язку. Алентова давно освоїла месенджери, щоб спілкуватися з донькою і онукою.

Зірки з мамами, фото Вікіпедія
Зірки з мамами, фото Вікіпедія

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.