На сторінці телеканалу 1+1 в соцмережі Instagram опублікували кумедне відео з нового концерту студії Квартал 95. У ролику можна помітити акторів-кварталівців Олену Кравець і Євгена Кошового, які грають нареченого і наречену. За сюжетом номера, вони прийшли знайомиться з батьком нареченої, якого відіграв відомий український артист Михайло Поплавський.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, кварталівці запросили відомого ректора і співака Поплавського виступити на їхньому концерті, а також підготували для нього сюрприз у вигляді участі в номері. У підписі до відеоролика йдеться: "Як Олена Кравець та Євген Кошовий стали нареченими, і влаштували знайомство з майбутнім тестем, яким став сам Михайло Поплавський – дивіться фрагмент нового "Вечірнього Кварталу". @kvartal95official. #тинеодин #одинплюсодин". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці телеканалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще