Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала серію яскравих кадрів з відпочинку в спекотному Дубай, ОАЕ, де сховалася від холодної погоди, зустрічаючи перші зимові дні. Так, артистка приміряла облягаючий комбінезон чорного кольору з глибоким декольте, який вигідно підкреслив її довгі ноги і струнку фігуру, а також доповнила образ босоніжками на підборах, масивним золотистим поясом і блискучим клатчем.

Для вечірнього променаду красуня вибрала набережну, насолоджуючись шумом води, високими пальмами і колесом огляду, висота якого досягає 172 метри.

"Як би хотілося зараз вгору і в безкрає небо 😇
вже скоро ...полетимо�🚀�"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Воооооу, політ нормальний, Світлана Сергіївна👻 🙃 ремені вже пристебнула😘, "вау яка ви красива Світлана🔥 🔥 🔥", " ногам немає кінця і краю 😍 ви незрівнянні!", "Світлана десь далеко", " дуже красиві довгі стрункі ніжки🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.