Анастасія Покрищук – відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Читайте Знай в Google News!

Вона популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованій на багатьох хірургічних втручаннях. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще відповідає на питання фоловерів.

Буквально нещодавно Покрищук поділилася в Insta Stories архівною фотографією, на якій позує перед дзеркалом ще зі світлим волоссям і звичайними вилицями.

Відомо, що знімок був зроблений рівно три роки тому, ще до численних пластичних операцій. Блогерка знімає себе в дзеркало на телефон і показує м'язи на руках. Варто відзначити, що у Насті на фото дійсно дуже спортивна статура.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Анастасія Покрищук обзавелася цуценям французького бульдога і показала свого домашнього улюбленця шанувальникам. Дівчина в такому захваті від малюка, що навіть назвала його своїм "новонародженим сином".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найбільш перероблена з Пацанок передала привіт колишнім: "П*дораси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук зізналася, що зробила операцію зі збільшення грудей за 3300 євро і встановила імпланти Mentor 425cc.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Покрищук з'явилася на публіці зі своїм "новонародженим сином" – французьким бульдогом.