Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в сторіс зворушливі відео з їх з Владом Топаловим сином Мішею, якому 5 грудня виповниться 2 роки. Так, щаслива артистка і її малюк вирішили розбавити свою денну прогулянку справжнім екстримом, відправившись кататися на високому оглядовому колесі зі скляними панорамними вікнами.

При цьому Майклу, одягненому в комбінезон кольору хакі і забавну шапку з вушками, було дуже цікаво і зовсім не страшно спостерігати за тим, що відбувається, а сама зіркова матуся посміялася, що це дуже комфотное проведення часу, адже малюк не зможе нікуди втекти.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Регіна Тодоренко порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала невеликий уривок їх з Романом репетиції. На ролику видно, як пара на повну старається, проте навіть у них трапляються "проколи" і падіння. Красуня також поскаржилася, що в кадрі все виглядає набагато простіше, ніж в реальному житті, назвавши все це "каторжною працею" і зізнавшись, як сильно втомилася від величезних фізичних навантажень і просто хоче на ручки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.