Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в соцмережі Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак вже зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

У четвер, 26 листопада, Кароліна поділилася в своєму Instagram кадрами зі зйомок кліпу, на яких виглядає дуже привабливо. У підписі до фото виконавиця зізналася, що щаслива.

"Щаслива, що мій новий кліп #страдаемилюбим викликав таку гаму емоцій. Діліться своїми почуттями, мені дуже важливо те, що ви відчуваєте. ✨ Який образ сподобався найбільше? 1 або 2?"- написала Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак з німбом на голові згадала про своє нещасне кохання: "Немислима без страждань".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак показала, що вміє робити губами: Барбра Стрейзанд.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак показала, як розслабляється на ліжку.