Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, адже про свою вагітність Ілона здогадалася ще на відпочинку в Домініканській Республіці, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Радісна матуся не збирається довго засиджуватися в декреті, а вільний час приділяє відновленню після пологів. Так, артистка виставила тренування, яке, за її словами, допоможе всім бажаючим знайти спортивну форму. Ілона також пояснила, чому варто займатися разом з нею: по-перше, це безкоштовно, по-друге, це не дуже складно, а по-третє всі ці вправи можна виконувати, не виходячи з дому. У комплексі зібрані вправи для преса. сідниць, тонкої талії.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тренування для всіх бажаючих здобути спортивну форму

Дорогі мої, на сьогоднішній день, я поступово відновлююся після 2 пологів і всім бажаючим пропоную займатися зі мною!

У чому я бачу плюси цих тренувань:

- це безкоштовно😅 ☝️
- підбираю вправи виходячи з їх ефективності на різні ділянки тіла
- є можливість виконувати їх вдома (перш за все)
- так само можете залишати коментарі і питання під відео, які я буду читати і аналізувати
- завжди заряджу позитивом вас і себе
- ви моя мотивація, я ваша

Приємного перегляду 💋 💃 🏽 "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт