Днями популярна російська співачка з українським корінням Ані Лорак презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и Любим". У відео співачка з'явилася ніби на вечірці в якійсь квартирі, вона стала самотньою героїнею заходу, а в кінці кліпу навіть придбала "німб". У новій відеороботі Лорак приміряла кілька образів - спочатку вона входить на вечірку в чорних укорочених брюках і короткому топі, у неї довге пряме волосся і яскравий макіяж. А далі зірка постала в білосніжному комбінезоні і з німбом, тут у неї коротші кучеряве волосся.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно ж, реакція на новий кліп не змусила себе чекати – в мережі вже зробили забавну пародію в стилі "якби пісня була про те, що відбувається в кліпі". У пародії Ані Лорак ніби співає про "вписку" і "орендовану хату", а також "гостей, яких не знає як вигнати". В цілому вийшло дуже весело. Сподобався "ремейк" не тільки користувачам соцмереж, а й самій зірці – Лорак опублікувала у своїх Instagram-сторіс фрагменти пародії, відзначивши її творців.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ані Лорак, скрін з сторіс
Ані Лорак, скрін з сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.