Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку жаркими чорно-білими знімками з нової фотосесії, на яких з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Світлана відображена в затишній кімнаті, вона розкинулася в кріслі і епатажно позує фотографу. Перед камерою зірка з'явилася в спокусливому вбранні - на ній темне еротичне боді, декороване паєтками, і мереживні колготки з хитромудрим візерунком. Свій образ красуня доповнила витонченими туфлями на шпильках, а ось штани співачка, схоже, забула надіти. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Лобода написала: "А тепер маленька пауза перед великим вибухом. Дві доби знімали новий відеокліп і мені здається, я знаю, чого ви хочете. Який бачити мене далі... так який же? Яку Lo ви любите? Якщо вгадаєш мій наступний образ, подарую свою улюблену прикрасу. Зніму його з себе і подарую, і нехай він стане твоїм амулетом назавжди". Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.