Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Олександром Комковим після розкішного весілля і декількох місяців шлюбу, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка показала фанатам миле архівне відео, на якому її можна побачити поруч з мамою.

Читайте Знай в Google News!

У ролику звучить дитяча пісня про маму, яка була однією з перших в репертуарі Аліни. На відео і фото можна побачити юну співачку і її маму, а ще тата і маленького братика. На цих кадрах Аліна ще зовсім юна, хоча, як відомо, вона чи не з пелюшок почала свою кар'єру, і вся країна спостерігала за її дорослішанням. У підписі до публікації Гросу написала: "З днем матері, дорогі наші. З днем матері, моя улюблена матуся! Маму можна і потрібно вітати, в дні матері всіх країн світу, а не тільки в наш. Люблю безмежно! Дарую вам одну зі своїх перших пісень записаних, десь в 3-4 рочки. І авторський віршик". Також співачка залишила милий вірш.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.