Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не тільки своєю діяльністю, але і шаленою любов'ю до лазні і шпагатів, часто ділиться кадрами свого відпочинку на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз танцівниця підтримала футболіста Дзюбу в своїх Stories і при цьому продовжила позувати в крихітному бікіні на неймовірних пляжах Мальдів.

"Здорово, що Дзюбу повернули в команду, спасибі всім, хто його підтримав", - написала Волочкова в Stories на тлі свого фото в балетній пачці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вона навела в приклад слова колишнього півзахисника збірної СРСР Євгена Ловчева, який припустив, що публічна підтримка, в тому числі Волочкової і лободи могли стати ще одним фактором, який вплинув на повернення Дзюби на футбольне поле.

Волочкова опублікувала також фото в крихітному бікіні на березі океану. Незвичайним в новому фото те, що балерина позує не в шпагаті, а просто стоячи з зімкнутими ногами.

До слова, Волочкова зараз відпочиває на Мальдівських островах. Як пояснила сама прима, на курорт вона полетіла через вогку погоду в Росії. І тепер вона щодня виставляє в Instagram нові кадри зі свого відпочинку. І свої "фірмові" шпагати, які бачили вже все на Мальдівах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Волочкова розляглася на пляжі без купальника, так придумав її коханець.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова знайшла спосіб збільшити задоволення.

Також Знай. ua писав, що Волочкова на Мальдівах змінила купальник на весільну міні-сукню.