Українська співачка-реперка Alyona Alyona продовжує ділитися позитивом і хорошим настроєм зі своїми підписниками.

Читайте Знай в Google News!

Зірка виклала сторіс на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На ньому Альона показала довгу легко засніжену дорогу, оточену двома рядами дерев, припорошених снігом. Швидше за все відео було знято рано - небо ніжного кольору ранньої зими. Альона підписала свою розповідь побажаннями усім мати найкращий тиждень. Окрім того, можна почути її щасливий голос і вигуки - Альона щаслива і ділиться цим простим почуттям.

Українська співачка дуже стрімко увійшла у шоу-біз. Випустивши лаконічний кумедний і непошлий перший кліп, Альона впевнено пише пісні на важливу соціальну тематику, інколи випускаючи легкі і розважальні треки. Остання її робота - кліп на пісню “Dancer”. В ньому дівчина у костюмі покоївки б'є посуд і кумедно танцює. Кліп знято у стилістиці легендарного кінорежисера Веса Андерсона. Разом із тим, кліп викликав критику - у кліпі було знято російського гумориста Гудкова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай.ua, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай.ua писав, що реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.