Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, на якому позувала заплакана, зі сльозами на очах, сидячи в гримерці проекту "Льодовиковий період", де бере участь з фігуристом Романом Костомаровим. Так, артистка зізналася, чому не може стримати емоцій: виявляється, її дуже засмутив танець чоловіка, Влада Топалова, який теж брав участь у шоу.

Крім цього, її коханий вибув з шоу разом з партнеркою Оленою Ільїних, що дуже засмутило Регіну. Влад Топалов же зазначив, що не варто створювати з цього драму, а Тодоренко пожартувала, що тепер всі катки Москви, де зараз проживає пара, виховуючи однорічного сина Мішу, будуть належати тільки їм.

"По-друге, я дико засмучена 😢, що мій чоловік @vladtopalovofficial вчора вибув з проекту. Я була впевнена, що пара #Топаловільїних дійдуть до фіналу @blackswanei 💪 🏻❤️

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але, як каже, мій Владислав Михайлович "не треба робити драму"💪 🏻 😃. І адже тепер всі катки міста наші, так і до чемпіонату дійдемо, улюблений ❤️❤️❤️😆!

Проживаю кожен твій номер, хвилююся перед кожним прокатом, а потім сотні разів переглядаю і пишаюся тобою! Улюбленій справі треба віддаватися так, як це робиш ти: з пристрастю, з любов'ю і завзятістю!

P. S.: Окрема подяка тобі, Лінуся @blackswanei , за професіоналізм і терпіння😆(ти знаєш, про що я) !"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.