Відомий український гумористичний актор і новий керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий, який зайняв місце Зеленського в кварталі, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Разом зі своїм колегою Олександром Пікаловим артист опублікував кумедне фото, на якому вони регочуть. Чорно-білим знімком вони вирішили проводити осінь і побажати своїм фанатам гарного настрою.

"Проводжаємо останній день осені сміхом, всупереч всім негараздам! І набираємося сил і позитивного настрою на прийдешній грудень💪 #кварталмощьсила #квартал95 #kvartal95", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації в офіційному акаунті студії Квартал 95. Однак фанати звернули увагу не на позитивне повідомлення артистів, а на їх зовнішній вигляд. Вони зазначили, що кварталівці під час карантину сильно поправилися і їхні обличчя навіть насилу влазять в камеру.

" нікому вас ганяти, пацани...", "Не смішні", " ХЛОПЦІ, куди це ВАС РОЗПЕРЛО!?", "Харі", "зажралися", "красунчики😂 🤣 😂 позитивчики ✌ ️ ️ ️ улыбка️ посмішка Жені найяскравіша і чарівна", "ніхера Лисик рямбу від'їв!", "Постаріли", "особи в екран скоро не увійдуть"," підтримайте Вовку Ви ж другани обожнюю ваші концерти ви супер 🔥🔥❤️❤️❤️❤️тільки бережіть Вовк", " Худі-злі! А наші добрячки"," Морда в екран не влазить"," та рознесло вас хлопці", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кошовий показав, з ким обіймається Дружина, поки його немає вдома.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач з " Квартал 95 "розчулив українців" занадто серйозним " виразом обличчя.

Також Знай. ua писав, що Кошовий з кварталу "роздувся" на карантині, нагадує Ткача.