Популярна українська співачка Ані Лорак, яка розлучилася з турецьким чоловіком і вже давно перебралася жити в Москву, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram.

Нещодавно зірка показала фанатам кумедне фото в Instagram-сторіс, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Лорак зробила сама, вона позує біля дзеркала в гримерці. Поруч з нею стоїть чоловік - очевидно, це перукар, який робить стильну укладку співачці, бризкаючи на волосся лаком. Перед камерою зірка з'явилася у вузькій чорній спідниці і такий же чорній блузці, цей наряд красиво підкреслив витончену фігурку красуні і її пружні форми. Ані мило посміхається в камеру, дозволяючи хлопцеві "чаклувати" над її головою.

Ані Лорак, фото - https://www.instagram.com/anilorak/?hl=uk
Ані Лорак, фото - https://www.instagram.com/anilorak/?hl=uk

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, нещодавно Лорак презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и любим. У відео співачка з'явилася ніби на вечірці в якійсь квартирі, вона стала самотньою героїнею заходу, а в кінці кліпу навіть придбала "німб". У новій відеороботі Лорак приміряла кілька образів - спочатку вона входить на вечірку в чорних укорочених брюках і короткому топі, у неї довге пряме волосся і яскравий макіяж. А далі зірка постала в білосніжному комбінезоні і з німбом, тут у неї коротші кучеряве волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.