Модель Альона Омович показала нове фото в соцмережі.

Популярна Київська модель Альона Омович, яка прославилася на всю країну своїми формами і зібрала мільйонну аудиторію в Instagram, часто радує публіку яскравими і відвертими фотосесіями. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підкоригувала обличчя, чим тепер хвалиться в соцмережі. А цього разу красуня показала чергове спекотне фото, а в підписі до нього поділилася своєю "дієтою".

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Альона з'явилася в затишній кімнаті, вона фотографує себе в дзеркало на телефон. Перед камерою модель з'явилася в сексапільному вбранні - на ній вузькі рожеві трусики і коротенька біла Маєчка, яку вона ще й задерла, оголюючи величезний бюст. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Омович написала: "Яка у мене дієта питаєте ви? Спробуйте кожен день нервувати і будете виглядати так само". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, засинаючи її компліментами, хоча деякі все ж її хейтять.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.