Відомий український гумористичний актор і новий керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", членом журі "Розсміши коміка".

Читайте Знай в Google News!

Популярний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram-акаунті. І цей раз не став винятком – Кошовий розмістив в Insta Stories кумедний ролик, на якому людина з обличчям зірки під новорічну пісню каталася на вафлі зі сніжної гори.

У підписі до кадрів Євген привітав українців з першим днем зими і зазначив, що "їде на 5-й день самоізоляції".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відомо, що артист "Кварталу 95" отримав позитивний результат тесту на коронавірусну інфекцію. Після цього шоумен пішов на самоізоляцію. Високої температури у Кошового немає, а лікуватися він вирішив підручними засобами.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий опублікував кумедне фото своєї дружини Ксенії, на якому її можна побачити в компанії милого песика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Євген Кошовий з Кварталу "роздувся" на карантині, нагадує Ткача: "Політ нормальний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Кошовий з "Квартал 95" показав українцям свою золоту корону.

Також портал Знай.uа писав, що у студії "Квартал 95" вирішили "одружити" Олену Кравець та Євгена Кошового – Поплавський допомагав.