Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно спортсменка поділилася в соцмережі навчальним відео, на якому показала ефективну вправу для рівної спини і сталевого преса. У підписі до ролика Аніта уточнила, що рухи повинні бути повільними і плавними – важливо втягувати живіт до напруги.

"Ніжно і боляче 😅😂 Кішечка + підйом колін і шкарпетками як би намагаємося килимок посунути до рук напружуючи прес ✊ 10 разів 2-3 підходи - важливо повільно і з почуттям втягування живота на напрузі 👌 Зробила? І як?😀", - написала тренер.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ой, не знаю як там прес, але спинці після нього добре 👍👍👍, можу нескінченно робити цю вправу", "Ви красуня! Дякую за вправи 💜", "Зробила ✔️ Дуже чутливо для преса! 🔥🔥🔥 Дякую!" - коментують пост користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раньше Аніта Луценко показала 3 найкращих вправи для красивих рук, навіть гантелі не потрібні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко продемонструвала кілька улюблених вправ з вечірнього тренування, які допоможуть підкачати прес, ноги і сідниці за допомогою незвичайного комплексу.

Також портал Знай.uа писав, що Аніта Луценко поділилася смачним рецептом десерту – гарбузового суфле, без цукру і шкідливих інгредієнтів.