Українська комедіантка, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару частково оголилася на радість небайдужих до її життя і творчості.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост з фотографією гумористка виклала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Трохи оголеності вам у стрічку", — прямо написала Сопонару в описі до фото.

На знімку можна побачити, як зірка переодягається. Сукню вже спустили до ліктів - видно ліф. Вираз обличчя у комедіантки веселий і хитрий. А уважний глядач навіть зможе побачити трусики зірки, маленький фрагмент яких проглядається з-під "спідниці" сукні. Проте невідомо, чи спеціально красуня засвітила таку пікантну деталь — акцент у фото явно зроблений на бюстгальтер, отже демонстрація зайвих принад могла не входити у плани і бути випадковістю.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ірина Сопонару, фото Instagram
Ірина Сопонару, фото Instagram

Ірина Сопонару народилася у Чернівцях у родині з румунським корінням. Дівчина вже з юнацьких років захопилася участю у різноманітних розважальних шоу. Зараз немає такого телеканалу, який би не показував гумористичного контенту, до чого так чи інакше не доклала своїх рук чернівчанка. Ось і зараз дівчина зайнята у "Лізі Сміху", де вона грає за команду “Вінницькі”, у "Іграх приколів", знімається у "Одного разу під Полтавою" і "Жіночому кварталі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю для Знай.ua Степан Казанін розповів, як в “Кварталі 95” спрацювалися без Володимира Зеленського.

Також зірка “Кварталу 95”, гуморист Степан Казанін розкрив секрет сімейного щастя. Він у шлюбі з дружиною вже 26 років і знає в цьому толк.