Співачка Жасмін - не тільки талановита виконавиця, а й захоплений кулінар. Вона веде авторський кулінарний блог"шурхіт на кухні". У новому випуску Жасмин з дітьми, Мішею і Маргаритою, готували поленту, а щоб дітям було цікаво, співачка вирішила пограти в казку і заявила, що готувати вони будуть кашу з сокири.

Маргарита протестувала, каже - "Не хочу кашу", як всі примхливі дітки. Однак мамі, одягненої в стильний червоний домашній костюм в східному стилі, не склало труднощів її умовити на кулінарний експеримент.

В результаті, фоловери Жасмин в Instagram отримали два в одному-унікальний і насичений рецепт поленти (для цього радимо подивитися відео), і імпровізовану казку у виконанні домашнього театру.
"Дивись-дивись, топірець вилазить", — підбадьорювала Жасмин малюків.

Миле сімейне відео швидко стало вірусним. Шанувальники розсипалися в коментарях, що виражають розчулення.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колеги розповіли про Пугачову більше, ніж може Галкін - "При зустрічі нападає...."

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Полякова з новим обличчям приготувалася до неминучого - хоч би корона не впала.

Знай.ua писав, Зеленський при всіх приголубив учасника "Холостячки" на заздрість Мішиної: "Весілля, похорони"