Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

Так, в п'ятницю співачка опублікувала в своїх Insta Stories зворушливе відео, на якому можна побачити, як її зіркова мама зустрічає чоловіка за святковим столом.

На ролику Ніна Митрофанівна виглядає дуже щасливою і ошатною, адже в цей день вона відзначає з чоловіком золоте весілля. Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом пів століття.

"50 років минуло, як ти вийшла за мене заміж", - сказав Петро дружині, коли зайшов на кухню з квітами.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Путін відреагував на рейд російських добровольців "Нафтогаз" звернувся до українців: зробіть це до 25 числа Зробіть це вже 17 березня: як правильно провести Прощену неділю у 2024 році Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ніна Матвієнко та Петро Гончар, скріншот з Insta Stories

До речі, минулого тижня Тоня відпочивала з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважалися з друзями і каталися на лижах. Зараз пара вже повернулася в робочі будні.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко розчулила подарунком 5-річної доньки Ніни: "Перший букет до 8 березня". Співачка поділилася зворушливою фотографією.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.