Ліндсі Пелас втомилася від того, що її судять за зовнішністю, а також її професійною кар'єрою гламурної моделі Playboy. Вона стверджувала: «Бути красивою означає, що люди не сприймають тебе всерйоз».

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

31-річна Ліндсі Пелас вважає, що люди засуджують тих, хто має гарний вигляд.

Вона сказала Fabulous: «На жаль, я думаю, що бути красивою означає, що люди не сприймають тебе серйозно. У моєму житті було багато випадків, коли мені доводилося доводити, що я розумніша і талановитіша, що я більше, ніж гарна. Це схоже на кожен день і кожну взаємодію».

Американська бомба, родом із Луїзіани, піднялася на вершину завдяки власній ініціативі.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Вона сама заробила статки, але самовпевнені люди припускають, що хлопець платить їй все життя.

Ліндсі пояснила: «Вони питають мене, чим заробляє на життя мій чоловік чи батько. Багато людей цілком припускають, що є чоловік, який дбає про мене».

Впливова людина, яка має 8,6 мільйона підписників у Instagram, сподівається, що допоможе розвіяти поширені помилки про моделі.

Вона звинувачує фільми та телешоу в тому, що «красиві дівчата» здаються поверховими та жорстокими.

Вона додала: «Багато людей було б здивовано, дізнавшись, що багато з найвідоміших гламурних моделей в Інтернеті та у світі — наймиліші, найфілантропічніші, добрі, розумніші, сміливіші люди, яких я коли-небудь зустрічала. Гламурні дівчата, дівчата з великими ц*цьками, великими попами та бікіні… це люди, які вкладають кошти у свої спільноти, вони намагаються змінити ситуацію, і це тому, що вони так звикли багато до чого. Насмішки за те, що вони красиві або мають сміливість носити те, що хочуть, і не приховувати своєї краси. Це повна протилежність тому, що ви могли б подумати, і безперечно існує взаємозв'язок між красою всередині і красою зовні».