Анна Різатдінова об'єднала тренерів та дітей гімнасток з усієї України та Європи, щоб показати таланти нашої молоді, а дітям нагадати, на що вони здатні.

Чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Різатдінова, яка перебуває у Німеччині, об'єднала українських дітей для виступу у Німеччині. У своєму Instagram Анна показала виступ дітей, під пісню Тіни Кароль "Україна - це ти".

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Розкидані по різних куточках світу як дорослі, так і діти переживають особливу емоційну напругу, неможливість спокійно жити та творити, займатися улюбленими справами. Анна вирішила дати можливість діткам потренуватися без сирен якісно та виступити перед публікою на великому стадіоні.

Вона зібрала тренерів, відданих своїй справі та організувала збір дітей. За словами Анни, під час організації, відбувалися і зміни тренерів, і виникали проблеми вже перед самим збором.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Сказати, що було складно – нічого не сказати. Наприклад, у день приїзду не приїхав килим, були проблеми з розселенням, з харчуванням, багато дітей не доїхали! Я перебуваючи в Іспанії дуже нервувала і переживала, але з такою топ командою, все вийшло! Анна Різатдінова.

У коментарях відгукнулися прихильниці Анни, які похвалили тренерку та подякували її за неймовірний досвід.

Одна з команди тренерів Ірина Ковальчук також написала коментар, у якому висловила своє захоплення:

"Аню, ти велика молодець, що змогла зібрати наших діток з різних куточків України та Європи. Ти робиш чудову справу для майбутнього наших дітей. Дякую тобі за запрошення бути частиною цієї доброї справи"

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що відома гімнастка Анна Різатдінова вперше розповіла про свого бойфренда.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Танці з зірками" Ганна Різатдінова вперше розповіла про свого обранця і майбутнє весілля.

Також "Знай.ua" інформував, що гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України.