Дженніфер Лопес рекламувала свій косметичний бренд JLO Beauty у бездоганному селфі-ролику. Вона показала свій новий образ, який захопив соціальну мережу.

Відповідну публікацію Дженніфер Лопес розмістила у своєму обліковому записі в Instagram.

Співачка опублікувала ролик, який рекламує її нову лінію краси JLO Beauty. На задньому плані селфі супроводжувала пісня BIA Can't Touch This.

Зірка додала підпис: «Не можу доторкнутися до цього», а потім хештег #Weekendshoots, зазначивши свого перукаря Кріса Епплтона і візажиста Мері Філліпс.

У ролику 52-річна Джей-Ло направила камеру на своїх стилістів за зачісками та макіяжем, які допомогли їй створити вишуканий образ.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ведуча «Виходь за мене заміж» одягла халат із квітковим принтом, поки її команда допомагала їй підготуватися.

Її каштанові локони були зібрані в класичний гладкий пучок із двома заплетеними пасмами.

Її очі розширилися завдяки рожевому та золотому блиску, а також персиковим рум'янам, які відтінили її структуровані вилиці.

Губи Дженніфер були облиті нюдовим глянцевим відтінком, а темніша підводка описувала повну форму.

Кріс Епплтон, відомий тим, що укладав волосся Кім Кардаш'ян та Аріани Гранде, був швидко показаний у відео разом із візажистом Мері Філліпс.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес розповіла про важкі стосунки зі своєю мамою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Лопес розповіла, чому хотіла залишити шоу-бізнес.