Анастасія Кочетова, сценічне ім'я MamaRika звернулась до українців з проханням відмовитись від російського контенту та назвала його лайном.

Про це стало відомо з її інтерв'ю Аліні Доротюк.

MamaRika. Фото: скрин відео
MamaRika. Фото: скрин відео

Зараз співачка разом з сином і чоловіком повернулися до дому. Зірка розповіла, що під Києвом вони знімають котедж який пережив окупацію. На щастя їх будинок сильно не постраждав. Співачка зізналася, що перед війною вони не стигли розібрати новорічну ялинку та вкришили, що розберуть її після перемоги.

Також її дуже тішить, що останнім часом з'являється багато україномовних пісень. Проте вона не розуміє, як можна під час війни слухати російські пісні та звернулася до українців:

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Я хочу звернутись до тих, хто слухає це гівно і монетизує таким способом, спонсорує війну. Тому, що люди навіть не розуміють, що просто один раз послухавши російський контент, подивившись у YouTube якусь передачу чи послухавши російську пісню, ви спонсоруєте війну. Тому, що це зараховується на їхній рахунок, вони це потім вкидають у їхню економіку, в результаті ці гроші йдуть на зброю, якою знищують наші будинки, наші життя. Тому я вас прошу, закликаю, народ, перестаньте підтримувати оркістанський двіж, будь ласка"

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"