Довгий час передбачалося, що сторінку Меган Маркл у Вікіпедії було трохи змінено після того, як вона почала зустрічатися з принцом Гаррі. Ці твердження були підкріплені запальним королівським письменником Томом Бауером у його спірній новій книзі.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStrar»

Повідомляється, що у жовтні 2016 року сторінку Меган було трохи змінено, щоб просувати її як «активіста» та «гуманітарного працівника».

У той час принц Гаррі і Меган були на самому початку своїх стосунків і ще не розголошувалися.

Згідно з журналами змін Вікі, перша зміна видалила той факт, що вона була «моделлю, яка тримала справу № 24 в американській версії телевізійного ігрового шоу «Угода чи ні»».

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Це було змінено на захоплені похвали активності Меган: «Маркл бере активну участь у суспільно-політичній арені. Вона також працювала з організацією «ООН-жінки», де як адвокат представляла у штаб-квартирі ООН кампанію HeforShe за гендерну рівність у вересні 2014 року».

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages

І ці твердження були підкріплені Томом Бауером у його новій вибуховій книзі «Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами».

У ньому королівський автор стверджує, що Меган особисто зустрічалася з піар-компанією, щоби проконтролювати зміни свого іміджу.

Заяви Бауера пролунали після того, як колишній прес-секретар королеви заявив, що Гаррі навряд чи одружився б з Меган, якби його покійна мати, принцеса Діана, була ще жива.

У розмові з GB News Дікі Арбітр припустив, що мати Гаррі могла відреагувати на його королівський конфлікт.

«Якби принцеса Діана була жива сьогодні, ми б не пройшли через все це, вона мала голову на правильному шляху, вона була дуже практичною і дуже розумною», — припустив він.

Принц одружився з Меган Маркл з пишною віндзорською церемонією в травні 2018 року, трохи більше ніж через 20 років після того, як Діана загинула в автокатастрофі в Парижі.

Нагадаємо, що королева Великобританії незадоволена витівками одного зі своїх синів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл робить з принца Гаррі домогосподарку.