Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво , який підкорив шоу "МайстерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами та подробицями свого насиченого життя з шанувальниками у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Ектор Хіменес-Браво розмістив нову фотографію зі своєю молоденькою дівчиною, особистість та ім'я якої наполегливо приховує від громадськості. У кадрі кулінар ніжно притиснувся до її грудей, мрійливо заплющивши очі. Шанувальники можуть розглянути лише губи, витончений ніс, чорне волосся і руки його жінки.

Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво

У підписі до зворушливого знімку артист заявив, що поряд із коханою почувається іншим, спокійнішим. А ще він зізнався, що дуже сумує і хоче завжди бачити її поряд.

"Я з тобою інший. Відчуття теплоти у стосунках завжди згладжує кути. Дивуюся тому, який я спокійний поряд з тобою. Хочеться щоб так було завжди, щоб ти завжди була поруч. Сумую 💔 ", - написав кулінар.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

По обличчю Ектора видно, що він щасливий у цих відносинах, хоча багато фанатів відзначають, що різниця у віці у них з дівчиною досить велика. Деякі взагалі засумнівалися, чи є їй 18. Але, кулінара, зважаючи на все, це анітрохи не бентежить.

Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/
Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/

Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/
Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/

Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво схопився за рашистський сухпай: "Як дегустує..."

Як повідомляв Знай.ua, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину, схожу на Огнєвіч: "Збентежило, що дуже молоденька"

Також портал Знай.ua писав, що Пава з "МастерШеф", стоячи на одній на кухні з Ектором Хіменес-Браво, зважився на неймовірне одкровення: "Люблю як..."