Голлівудська актриса Дженніфер Еністон виглядала як ніколи нестаріючої у чорному купальнику на пляжі. Зірка «Друзів» насолоджувалася прекрасними літніми канікулами у теплих краях.

Відповідну публікацію зірка Дженніфер Еністон розмістила у своєму акаунті в Instagram.

Слід зізнатися, що знаменита актриса Дженніфер знає, як потрібно розгойдувати своїм тілом у бікіні.

Колишня актриса «Друзів» ніжилася на сонці під час літнього відпочинку на узбережжі, проте вона могла підвищити температуру ще більше у сенсаційному купальнику.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

53-річна голлівудська зірка виглядала як ніколи нестаріючої у своєму шикарному чорному бікіні, яке оголювало її сяючу шкіру та підтягнуту статуру.

Дженніфер вирішила носити стильний бежевий солом'яний капелюх і відповідні сонцезахисні окуляри, щоб захистити себе від сонця під час свого розкішного відпочинку.

Зірка Рейчел Грін дозволила своїм знаменитим золотим кучерям вільно падати на плечі і груди з мрійливим поглядом, просоченим морем. Точно вона вже висохла після купання у прозорій воді.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Дженніфер виглядала радісною, як завжди, вона була на піску, тримаючи свою камеру та посміхаючись своїм 40,6 мільйонам підписників.

Дженніфер вирушила до Instagram у понеділок увечері (26 липня) з усміхненим селфі, яке напевно вилікує всіх від нудьги понеділка.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон розповіла, що помер її близький колега.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Еністон показала, як розважається з Адамом Сендлером.