Відомий український співак Володимир Дантес показав, яку річ намагається тримати біля себе після початку повномасштабної війни. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес, як і багато українських артистів, бере активну участь у житті країни, зокрема займається волонтерством і дає благодійні концерти. Незважаючи на завантажений графік, він знаходить час для шанувальників і регулярно радує їх новими знімками та відео на своїй сторінці в соцмережі.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Так цього разу Дантес показав, яку річ завжди тримає під рукою після початку війни. На відео співак вивішує у спальні біля ліжка український прапор і зізнається, що тепер він завжди поряд із ним. Водночас Дантес привітав шанувальників із Днем Української Державності, який відзначався вперше.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Сьогодні вперше відзначаємо День Української Державності. У 1034 раз – День Хрещення Русі – України. І я вже у 34 раз – день Володимира)) Тепер Прапор завжди поряд, тому що здається ще жодного разу ми не об'єднувалися так сильно", - написав Володимир Дантес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як упорядковує свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти".

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Дантес згадав, як збігав з Києва на дорогому авто та плюнув на Лазарєва та Баскова: "Хворі, гнили люди".