У житті головної героїні 1 сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенії Мішиної зараз відбувається багато чого нового та складного.

Дівчина повернулася в Україну зі зйомок, до того вона була у Буковелі разом із Олександром Еллертом, якого покинула незадовго до початку війни.

Потім з'явився і батько її сина Платона, який ще не разу не бачив дитину і зараз вони познайомилися, але Ксюша не сказала Платону, що це його батько.

До початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну Ксенія Мішина купила квартиру і в інтерв'ю Аліні Доротюк розповіла, що з нею зараз і на якому етапі будівництва знаходиться будинок.

Ксенія Мішина та Аліна Доротюк, кадр з відео
Ксенія Мішина та Аліна Доротюк, кадр з відео

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У столиці в принципі будівництво призупинилося, тому Мішина ризикує залишитися без даху над головою.

"Нещодавно, коли я була в Бельгії, вони мені говорили, що все гаразд і будівництво триває. Але мені здається, що це неправда. Не знаю, я поки що не заїжджала і не цікавилася цією інформацією. Сказали, що наприкінці літа вони повинні віддати ключі, але я поки що цим питанням не займалася."

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Також ведуча дізналася і думку актриси з "Кріпосної" про мобілізацію жінок, чи боїться Ксенія її і як ставиться до цього.

"Я жінка, яка відразу ж впаде від стресу, я дуже чутлива... Моя кукуха одразу поїде, тому що це страшно - опинитися в гарячій точці. Я знаю, що деякі дівчата вже воюють і велика моя подяка їм... Звичайно, це за покликом серця, але це складне питання. Багато чоловіків ще не було на фронті... Як зараз замінювати тих, хто на фронті, жінками - це я взагалі не знаю. Психологічно я до цього не готова" , - відверто відповіла Мішина.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина стріляє з автомата із заплющеними очима: "Але тепер і я знаю".

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина розповіла про зірок, які наживаються на війні, зачепила і Ласточкина.