Зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, як уміє працювати руками на боксерському рингу. Відео знаменитість опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна має безліч талантів, які активно розвиває. Крім розкішного почуття гумору, зірка займається танцями та іншими активностями, а також успішно дебютувала в ролі волонтера. Вона регулярно радує шанувальників яскравими фото та відео, демонструючи різноманітні вміння.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Так, цього разу Катя Нікітіна показала невелику частину тренування, але виявилися зовсім не танці. На відео гумористка в боксерських рукавичках затято накинулася на манекен і щосили б'є його. Такому натиску на "полі бою" міг би позаздрити навіть знаменитий Конор Макгрегор, але, мабуть, йому навіть пощастило, що його шляхи з Нікітіною не перетнулися.

Катя Нікітіна. Фото: instagram stories
Катя Нікітіна. Фото: instagram stories

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Просто щоб ви знали... Коли побачу орка...що з ним буде", - підписала ролик зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" відкрила себе новий вид активності та приємно провела час: "Одна серед чоловіків".

Крім того, наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як у світі оригінально тролять росіян через війну: "Бачиш чайку, так?".