Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, показала, як виглядає рай на землі. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Співачка Камалія разом із чоловіком та дітьми перебуває закордоном, але не віддаляється від шанувальників і регулярно виходить із ними на зв'язок. Зірка часто показує кадри з особистого життя, а також із благодійних концертів.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу знаменитість показала, як проводить час із дочками. На відео вона разом із дівчатками веселиться у розкішному басейні, оточеному пальцями, шезлонгами та іншими радощами дорогого відпочинку.

Камалія зазначила, що вирішила влаштувати імпровізований дівич-вечір і трохи розслабиться. Крім того, вона додала, що у її дочки знаменна подія – випав молочний зуб.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Камалія з дітьми. Фото: скрін instagram
Камалія з дітьми. Фото: скрін instagram

"У нас дівич-вечір. І у Арабелли черговий молочний зуб випав. Скоро прийде зубна фея", - підписала кадри співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія попередила про шахраїв, які від її імені обманюють людей: "Впевнена, що зловмисників буде знайдено".

Також наш портал інформував, що Ольга Сумська змінила сцену на мікрофон радіостанції: голос відомої актриси скоро лунатиме в кожному радіоприймачі.

Крім того, наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".