Відома українська співачка Slavia, яка є колишньою дружиною Дзідзьо, показала, як вправляється вдома, щоб досягти пружних форм. Відео знаменитість опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Slavia дуже активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті. Зірка любить подорожувати, тож часто радує мальовничими кадрами з місць, де побувала.

SLAVIA. Фото: скрін youtube
SLAVIA. Фото: скрін youtube

На цей раз колишня дружина Дзідзьо вирішила показати шанувальникам, як займається в домашній обстановці, підтримуючи тіло струнким, а форми пружними.

"І так сто разочків. Це всього лише одна хвилина на день і ваші сіднички красиві, підтягнуті, а ви щасливі і спокійні", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Slavia зізналася, що дуже задоволена своїм тілом і ретельно за ним доглядає.

"Дякую Богу, що дав мені саме таке тіло, і створив мене такою, як я є", - додала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Slavia у купальнику поманила стрункими ніжками, до яких колишній Дзідзьо більше не торкнеться: "Хочу тебе надихнути".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Ганна Кошмал показала вусатого красеня, який з пів погляду може вкласти її в ліжко: "Навіть якщо не хочеш".

Крім того, наш портал повідомляв, Ольга Сумська змінила сцену на мікрофон радіостанції: голос відомої актриси скоро лунатиме в кожному радіоприймачі.