Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їхнього веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Віткорія Ткач разом із донькою Лізою та її подругою організувала невеликий благодійний ярмарок, мета якого – допомогти відважним бійцям із ЗСУ.

Юрій Ткач із сім'єю. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із сім'єю. Фото: скрін youtube

Компанія в такому чудовому складі нарізала різні фрукти і приготувала освіжаючий напій з кавуна, а всі бажаючі могли взяти собі що-небудь із запропонованого та залишити гроші в скриньці.

"Щодня я кажу: "Дякую Боженька, що я Українка" 💙💛 Дякую кожному, хто нас підтримав, хто прийшов, хто усміхнувся", - написала Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчаткам за 2 години вдалося зібрати 7600 гривень. Дружина гумориста зізналася, їм сподобалося бути частиною такої доброї справи та зробити власний внесок у допомогу українській армії.

Фанати оцінили таку класну ініціативу зіркової родини та розхвалили дівчаток за те, що не залишаються осторонь.

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, якою талановитою росте їхня донька: "Моя маленька супержінка"

Як повідомляв Знай.ua, донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вирішила затьмарити Alyona Alyona: "Репчик від крихітки"

Також портал Знай.ua писав, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" перепела "Стефанію" у несподіваному дуеті: "Поки батя у відрядженні"