Сергій Бабкін про виплати його родині від Німеччини як біженцям. І про те, як батьки німецьких учнів оплатили навчання його дітям.

Слава Дьомін розпитав українського співака про те, які виплати отримає Сергій, як біженець. Про це невеликий ролик у Instаgram.

Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram
Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram

"Так звичайно, зараз на дорослого 410, на дитину - 250 євро", - уточнив Сергій Бабкін.

По підрахунку Слави Дьоміна, родина співака отримує від уряду Німеччини допомоги у розмірі 1500 євро. Однак це ще не все, Сергій уточнив, що житло німці їм надали безкоштовне, а також оплачують навчаня дітей у чудовій школі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Сергій розповів, що в Харкові, де жила сім'я до війни, будинок не ушкоджений. Але будинків, що поруч - вже немає. Також Сергій розповів, що не може взятися за зброю через заборону лікаря. Не так давно Бабкін переніс декілька важких операцій на очі.

Слава Дьомін та Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram
Слава Дьомін та Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram

У коментарях люди залишили неоднозначні коментарі. Багато хто засуджує Сергія.

"Найбідніші по допомогу звернулися… ось через таких хлопців і скасовують допомогу багато країн… приїхали на курорт безкоштовно…", "Господи, коменти… Бабкін віддає всі зароблені гроші з концертів зараз на допомогу Харкову", "Яка стидоба", "Які добрі у нас люди, читаю коменти виходить коли ти зірка то ти вже не людина", - написали коментарі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бабкін показав, як насправді виглядає винуватець війни в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Бабкін "подружив" Тараса Шевченка з Бобом Марлі, такого виконання світ ще не чув.

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Бабкін похвалився талантом підростаючого сина.