Після дворічної затримки королева поп-музики Леді Гага нарешті пожвавила тур The Chromatica Ball незабутнім живим виступом на лондонському стадіоні Тоттенхем Хотспур.

Відповідні кадри вже розмістили на YouTube.

Королева поп-музики нарешті втілила у життя свій Chromatica Ball на європейському етапі туру.

Її концерти в Лондоні — лише другі концерти з живою музикою, які відбуваються на стадіоні «Шпор» вартістю 1 мільярд фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли поле було прибрано, щоб звільнити місце для натовпу, її протилежна брутальна сцена здивувала всіх — сіріший бетон, а не рожеві та пурпурові візуальні ефекти, як у її альбомі Chromatica 2020 року.

Почавши шоу з хіта Bad Romance, вона була замкнена у схожому на могилу вбранні, де було видно тільки її обличчя. Танцюристи Леді Гаги також розігріли натовп із синглами Just Dance та Poker Face.

Звідти шоу перенесло фанатів на територію Chromatica з повною хореографією та відповідними змінами костюмів. Зараз йдеться про закривавлений латекс, рибальські сіті та байкерські куртки — частково в стилі БДСМ, з посиланнями до Мадонни.

Під час наступного акту шоу досягає високого рівня, коли Гага переодягається у виготовлений на замовлення золотий костюм від Олександра МакКуїна, щоб Вавилон скандував.

Нагадаємо, що Леді Гагу прийняли за бабусю та висміяли у мережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Леді Гага публічно зізналася Тому Крузу у коханні.