Українська співачка, заслужена артистка України, яка у 2018 році повідомила, що йде зі сцени, 35-річна Анастасія Приходько часто ділиться з шанувальниками будь-якими новинами, але тепер на сторінках соціальної мережі Facebook.

Зірка виставила пост, в якому торкається нової заяви з боку Міністерства закордонних справ Німеччини. Там зазначили, що допоможуть Тайваню, якщо Китай раптом вирішить вторгнутися на їхню територію.

Анастасія Приходько, фото з Фейсбук
Анастасія Приходько, фото з Фейсбук

Зробила Анастасія це з "відсиланням" на поведінку Німеччини на адресу України під час повномасштабної війни проти рашистів. Конкретно, якщо торкатися їхньої повільної військової допомоги.

"Як вважаєте через скільки років Тайваню прийде допомога від Шольца?", - пише Приходько у публікації.

Анастасія Приходько, скріншот: Facebook
Анастасія Приходько, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"У них нічим допомагати", "Моральна підтримка сьогодні багато коштує, і ця заява не про допомогу з технікою та боєприпасами, яких в Україні не знайшлося, ця заява, що Німеччина буде поряд із США, якщо почнеться військовий рух", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настю Приходько здивувала поведінка Даші Астаф'євої: такого від неї зовсім не очікувала

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько "побачила", як Зеленський продав землі України, поки на нас взимку чекає лихо з їжею

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва показала, кого сильно любить, і готова терпіти легкі покусування: "Я зараз теж плакатиму"